قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر
سرخط خبرها

معافیت شرکت‌های استارت‌آپی از پرداخت عوارض | گام دوم شورای شهر مشهد برای حمایت از دانش بنیان ها

  • کد خبر: ۱۰۹۹۹۷
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶
معافیت شرکت‌های استارت‌آپی از پرداخت عوارض | گام دوم شورای شهر مشهد برای حمایت از دانش بنیان ها
پس از تصویب شورای اسلامی شهر مشهد، شرکت‌های استارت‌آپی از پرداخت عوارض معاف می‌شوند.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ با تدبیر رهبر معظم انقلاب، اولین سال قرن پانزدهم خورشیدی سال «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» نام گذاری شد و ایشان در همان سخنرانی ابتدای سال تأکید کردند که تنها راه رسیدن به رشد اقتصادی، حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان است.

شورای اسلامی شهر مشهد در اولین گام و در مصوبه‌ای درصدد بهره گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در بخش اقتصادی شهر با هدف افزایش اشتغال و تولید برآمد و حالا در گام دوم کمیسیون شهرسازی قصد دارد راه را برای حضور و فعالیت این شرکت‌ها در شهر فراهم و آسان کند تا با فراغ بال و دغدغه کمتری ایده پردازی کنند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد در جلسه این کمیسیون با اشاره به اینکه در راستای عمل به شعار سال باید محدودیت‌ها و موانع فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در شهر برداشته شود، گفت: نزدیک به ۲۰۱ شرکت دانش بنیان یا در مشهد مشغول فعالیت اند یا می‌توانند در شهر فعال باشند.

پیگیری برای معافیت دانش بنیان‌ها از عوارض

حمید ضمیری ادامه داد: اکنون اگر شرکت‌های دانش بنیان در منازل مسکونی فعالیت کنند و مدارکی دال بر دانش بنیان بودنشان ارائه نکنند، باید عوارض بهره برداری موقت را معادل واحد‌های تجاری بپردازند، ولی با دریافت مجوز از پارک علم و فناوری خراسان رضوی یا معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و... و ارائه آن به شهرداری، این هزینه بسیار کم و ناچیز می‌شود.

ما در طرحی قصد داریم برای آسان سازی فعالیت‌های این شرکت‌ها در مشهد، آن‌ها را از پرداخت این هزینه معاف کنیم. البته به این شرط که از متولیان قانونی کار خودشان مجوز داشته باشند و آن را به شهرداری ارائه بدهند.

قربانعلی شیرازی، مدیرکل اداره امور شهرسازی شهرداری مشهد، هم با بیان اینکه برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان در شهر مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: تا امروز اگر این شرکت‌ها مدرک تأییدشده به شهرداری ارائه می‌کردند، تجاری محسوب می‌شدند و باید معادل هزینه بهره برداری موقت را پرداخت می‌کردند، چون پیش فرض این است که تجاری هستند. ما با طرح اینکه دانش بنیان‌ها با ارائه مدرک قانونی از متولیان این کار از پرداخت عوارض معاف شوند، مشکلی نداریم.

ممنوعیت فعالیت مراکز دام پزشکی خانگی در مناطق مسکونی

اجرانشدن تمام وکمال مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد مبنی بر خروج و فعالیت نکردن مراکز دام پزشکی خانگی در جنوب غرب شهر موضوع دیگری بود که در جلسه کمیسیون شهرسازی بررسی شد.

رئیس کمیسیون شهرسازی با تأکید بر غیرمجازبودن فعالیت مراکز دام پزشکی خانگی در مناطق مسکونی گفت: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد، این مراکز باید به مراکز بافت گونه روستایی مثل چشمه پونه، زکریا و... منتقل شوند. این مصوبه را استانداری و سایر سازمان‌های مرتبط تأیید کردند و حتی در کمیسیون ماده ۵ نیز تصویب و در طرح تفصیلی پیش بینی شد.

ضمیری ادامه داد: با استناد به طرح تفصیلی، مناطق باید فعال شوند و هر مرکز دام پزشکی که در بافت مسکونی مشغول فعالیت است، به عنوان تغییر کاربری غیرمجاز باید پلمب شود و شهرداری‌های مناطق مکلف به اعمال قانون حسب ضوابط هستند. این مصوبه شورا بسیار محکم است و حمایت‌های استانداری و دیگر سازمان‌های مرتبط را دارد.

ضرورت برخورد جدی با مراکز متخلف دام پزشکی

مهدی ناصحی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر و عضو کمیسیون شهرسازی، نیز با اشاره به فعالیت پرتعداد مراکز دام پزشکی خانگی در جنوب غرب مشهد تأکید کرد: فعالیت این مراکز باید مدیریت شود. چون به علت تعداد زیاد آن‌ها فاجعه زیستی و انسانی را شاهد خواهیم بود.

گام اول این بود که مراکز این چنینی در پهنه مسکونی نباشند. در گام دوم نیز لازم است که پلیس ساختمان در مناطق فعال شود و پرونده مراکز دام پزشکی که طبق مصوبه شورای اسلامی شهر حضورشان در منطقه مسکونی غیرمجاز است، به کمیسیون ماده ۱۰۰ فرستاده شود.

محمدجواد مشیری، مدیرعامل سازمان سامان دهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری، هم با اشاره به تمدیدنشدن پروانه مراکز دام پزشکی خانگی فعال در منطقه مسکونی بیان کرد: در جلسه‌ای که با نظام دام پزشکی برگزار کردیم، قرار شد پروانه واحد‌هایی که در مناطق خاص ۹، یک و ۱۱ هستند، تمدید نشود تا ملزم به جابه جایی شوند.

شیرازی، مدیرکل اداره امور شهرسازی شهرداری مشهد، نیز با تأکید بر فعال شدن اداره نظارت بر ساخت وساز مناطق برای برخورد با این تخلف تصریح کرد: با وجود اینکه از نظر شهرسازی برای دام پزشکی‌های خانگی فعال در جنوب غرب مشهد مجوز و پروانه‌ای صادر نمی‌شود، اداره نظارت را در شهرداری‌های مناطق با دستور شورای اسلامی شهر برای برخورد با این تخلف فعال خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->